Bästa ÅsNor, ÅsNeföl och övriga härliga varelser ♥

Du Åbolänning, eller Du som annars bara råkar bo i Åbo – det är äntligen dags för den traditionella Gulisintagningen & Gulissitzen! Åbolands Nation vid Åbo Akademi ordnar i år detta oförglömliga evenemang onsdagen den 21.9. Missa inte denna fabulösa chans att på bästa sätt bekanta dig med vår nation!

Detta är ett ypperligt tillfälle för alla nya studeranden att bekanta sig med personer utanför den egna ämnesföreningen eller kanske mötas upp med gamla vänner från samma trakter. Så kom med och bekanta dig med studeranden från både ÅA och Novia, med både humanister och hankeiter och först och främst med både väl hemmastadda och nyinflyttade ÅBOBOR!
_________________________________________________

GULISINTAGNING
En galet kul eftermiddag i det bästa sällskapet. Kom med och knyt nya vänskpsband medan ni vandrar runt vilsna i Vårdis.

NÄR? 21.9 kl. 16.00
VAR? Utanför Marlirummet vid Kåren, KOLLA HÄR HUR DU HITTAR DIT:https://www.youtube.com/watch?v=iUoFcksxI4k
________________________________________________

GULISSITZ
Gulisar och gamyler samlas runt bordet till sång, mat och roligt program. Kom med och knyt nya vänskapsband medan du febrilt försöker finna rätt sida i sångboken.

NÄR? 21.9 kl. 20.00
VAR? MK
_________________________________________________

PRIS? Att delta i både gulisintagningen och sitzen kostar 15€. Endast intagningen är 4€ och endast sitzen är 12€. Vi rekommenderar varmt att man som gulis deltar i båda – så får feelisen som byggs upp under intagningen fortsätta under sitzen.

Anmälan börjar på Gulnäbbsakademin på Kåren onsdagen den 14.9, hitta vårt bord och kom anmäl dig. Anmälan fortsätter här på hemsdian efter att mässan tagit slut (såvida det finns platser kvar).

LÄNK: https://asna.abo.fi/events/22/gulisintagning-gulissitz/

KOM IHÅG att det är på gulisevenemangen som de bästa minnena tenderar att skapas, så du kan ALDRIG delta i för många gulisintagningar!

Lämna ett svar