Är du trött på att ALLTID hänga på samma barer? Eller vill du veta vad som gömmer sig bakom t.ex. Tina Tuoppis skumma fasad eller Hunter’s djungelska terass? När det gäller Nattliv har din ljuva hemstad Åbo så mycket mer att bjuda på än du någonsin kunde ana!

Det absolut bästa sättet att utforska Åbos nattliv är genom att delta i Åbolands Nations årliga, legendariska och omåttligt populära PubCrawl! Den sista september, en alldeles vanlig fredag, kommer vi tillsammans att se till att Åbos nattliv blir snäppet farligare – häng med!

I den här PubCrawlen tävlar man lagvis (3-5 personer) om att samla ihop så många poäng som möjligt. Poäng får man genom att besöka barer (både nära och längre bort), utföra uppgifter och anta andra galna utmaningar! Vad som är nytt för iår är att man kan välja taktik – snabbt ta sig igenom så många barer som möjligt eller satsa på färre barer aningen längre bort. Till vinnarlaget utlovas finfina priser!

VAD? PubCrawl med ÅsNa
NÄR? Fredagen den 30.9 med start kl.18
VAR? Runtomkring i Åbo, startträff på SKÄRGÅRDSBAREN!
PRIS? 3€/person

Anmäl dig via länken nedan senast onsdagen den 28.9! Har du redan ett lag får du gärna skriva in det, men ingen panik om du tillsvidare är laglös – senast vid starten parar vi ihop dig med ett passligt lag!

ANMÄLAN ÖPPNAR TORSDAGEN DEN 22.9 KL. 18.00!

Vi ses på puben!

Lämna ett svar