Nästa vecka så småler det! Årsfesten äger rum på lördag men hela veckan är fylld med de bästa evenemang!

Mera information om själva årsfesten hittar du under “Årsfest”

Måndag

Först i tur i programmet på ÅsNas Årsfestvecka är Bowling -med ingen mindre än Nasse!

Måndagen den 1.4 kl.17.00 har ÅsNa tre banor bokade på Bowler på Universitetsgatan! Priset för att bowla är 6€ + 2€ för hyra av bowlingskor.

Anmälan stänger söndag 31.3 och då är också sista chansen för avanmälningar. Anmälan är bindande. Meddela någon i ÅFK (asna@abo.fi) om du har önskemål på lag du vill spela i, annars delar vi själv in dej i ett trevligt ÅsNe-lag!

Sist men inte minst: det finns endast 12 plaster, så först till kvarn gäller!

Anmälan hittar du på https://asna.blankett.net/form/1101

Tisdag

Det är nämligen fråga om årsfetsveckans andra program! Uggla är under denna kväll i form av en vis AVAit som vill dela med sig av vad som är whiskey, vad som är rökig whiskey och vad som inte är whiskey alls.

Whiskey? Afterwork? Tasting? Slå ihop dem alla tre så får du en Whiskeyafterwork-tasting eller en Aftertasting-Whiskeywork. Helt i Ugglas stil vill säga!

Tisdagen den 2.4 kl. 19.00 ska du alltså flaxa dej fram till Skärgårdsbaren för en lärorik kväll med dina medÅsNor.

Psssst. Jag hörde en uggla kvittra att det är Specialföreningsmässa på Kåren samma dag; utmärkt blir då att i samlad trupp ta sig från Kåren till SB så får du visa upp alla fina halarmärken du fyndat till dina vänner.

Anmälan hittar du på https://docs.google.com…/1DYuuPQTzZf3ogmlrC60ZtXrBXue…/edit

Onsdag

Nu bär det av till Åbolands Sjumila skog! Det vill säga Pargas.

En fartfylld stugkväll med Tiger på ASK-stugan i det fagra Pargas. Förutom det fartfyllda får du som deltar även bada bastu och grilla i kalkdamm!

Börja studsa av iver idag, så förbereder vi dig med ytteligare information inom kort. JIhihihihiii!

Pris? 8 € / 7 € alkoholfri

Om du vill åka till Pargas med sällskap är det träff 17.20 vid Domkyrkans busshållplats på Kattans sida Nylandsgatan! Var inte försenad!!

Anmälan hittar du på https://asna.abo.fi/events/stugkvall-med-tiger/

Torsdag

Hur var du nu man skulle ha håret? Var på fracken ska nationsbandet fästas? Får man komma i Crocs på årsfest? Funkar kostym istället för frack?

Ojojoj vad nervöst det kan bli med alla dessa etikettregler för årsfesten… Men du ska inte frukta, det är inte så krångligt i slutändan 🙂 Dessutom har du nu chans att kommapå Etikettskola med Kengu och Ru som kan fräscha upp ditt minne gällande årsfesters abc! Känner du att du är en erfaren årsfestare och redan kan allt det där med inga handväskor på bordet hår i nacken, kan du istället ta med dig halaren och passa på att sy alla de där osydda märkena!

Ps. Kom ändå ihåg att det största etikettfelet är att påpeka någon annans etikettfel… Det viktigaste är att du kommer på årsfest, inte hur du knytit skorna!

Fredag

Med årsfest kommer det en massa vänner från nära och fjärran och vi firar det på det enda sättet vi finlandssvenska studerande kan – en sitz.
Vänsitzen är öppen till alla ÅsNor i år så du får tagga inför ÅsNa XLII (aka årets bästa fest) på världens bästa sätt! Nalle Puh ser fram emot att se just dig 😉

Vad? Vänsitz med Nalle Puh
När? 5.4 klockan 19
Var? MK
Hur? Halare
Pris? 12 €

Anmälan hittar du på https://asna.abo.fi/events/vansitz-med-nalle-puh/


Lämna ett svar