Det är med stor glädje som vi härmed bjuder in just DIG till höstens bästa fest – Åbolands Nations årliga, och legendariska Skärgårdssitz!

Skärgårdssitzen är en snäppet snyggare sitz, med finare (skärgårdsrelaterad) mat, finare klädkod, tal, roligt program och mycket mer! I år kommer även representater från nationens vänförening i Uppsala, Gotlands Nation att delta i festligheterna. Vi utlovar en oförglömlig kväll i äkta ÅsNe-skärgårdsanda!

Traditionsenligt ordnas skärgårdssitzen samma helg som strömmingsmarknaden i Åbo, i år infaller detta fredagen den 21.10. I och med att vi iår får finbesök från Uppsala, kommer ÅsNa att tillsammans med ÅSL (som också är vännation med Gotlands Nation) att ordna en sillis lördagen den 22.10, samt en halarsitz den 20.10. Alla intresserade är välkomna med på alla tre evenemang!

Biljettförsäljningen kommer att ske i Gado tisdagen den 12.10 kl. 12.00 och framåt.
Tidigare år har biljetterna gått åt som smör i solen – se alltså till att du är på plats it tid om du vill säkra din plats på hösten bästa fest!

VAR? MK
NÄR? 21.10 kl. 19
PRIS? 20€ medlemmar , 25€ icke-medlemmar, alkoholfri -3€
DRESSCODE? Kostym/Cocktailklänning
BILJETTFÖRSÄLJNING? 12.10 kl. 12.00 Gado

SILLIS ordnas den 22.10 på MK, och kostar 5 €. Biljetter till detta evenemang kommer att säljas separat, men under samma tillfälle som biljetterna till Skärgårdssitzen säljs.

VI SYNS PÅ SKÄRGÅRDENS BÄSTA FEST!

Lämna ett svar